Yritys

Vuodesta 2007 kasvanut liiketoimintamme koki historiamme merkityksellisimmän edistysaskeleen syyskuussa 2015 muuttuessamme Caplan Oy:ksi.
Vahva organisaatiomme takaa tiiviin, pitkäaikaisen yhteistyön kanssanne.

Kattavalla palvelutarjonnallamme palvelemme teitä laajemmin kuin koskaan ennen. Meitä on helppo lähestyä ja palvelemme teitä tinkimättömästi.

arvot iso

Arvot

Olemme arvoyritys toimimalla yrityksenä ja henkilöinä aina lakien ja sopimustemme mukaisesti. Pyrimme toiminnallamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tähtäämme parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Ajamme toimintaamme rohkeasti eteenpäin soveltaen toiminnassamme uusinta teknologiaa.

historia iso

Historia

Caplan Oy:n toiminta alkoi 1.9.2015. Yrityksemme juuret ovat kuitenkin kasvaneet ja vankistuneet vuodesta 2007 lähtien, jolloin perustettiin sekä Harri Sepposen Hisano Engineering, että Sami Kankaan KH-Plan Oy.

Halukkuus kasvuun ja pyrkimys eteenpäin johti tilanteeseen, jossa Hisano Engineeringin ja KH-Plan Oy:n, sekä toimitusjohtajamme Jani Erkkilän voimat yhdistettiin. Caplan Oy on syntynyt.

hallinto iso

Referenssit

Kysy lisää!

Työpaikat

Avoimet työpaikat

Haemme mekaniikkasuunnittelijoita kone- ja laitesuunnittelutiimiimme. Haku on jatkuva.

Sinulla on jo kokemusta suunnittelutyöstä käytännön työelämässä ja hallitset sujuvasti jonkin 3D-suunnittelujärjestelmän käytön. Sopeudut nopeasti uusiin tehtäviin ja olet joukkuepelaaja. Englannin- ja ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Pystymme tarjoamaan tuoreen ja kasvavan yrityksen modernit toimintatavat, huipputyökalut sekä viihtyisän ja nuorekkaan tiimin menestyksesi tueksi. Työtehtävämme ovat vaativia ja monipuolisia. Esimerkkinä mm. painelaitesuunnittelu, nestemäisten ja jauhemaisten aineiden varastointi- ja siirtojärjestelmät, kappaleenkäsittelyjärjestelmät, laitteiden teräsrakenteet, tuotekehitys- ja suunnittelu. Lisäksi FEM-mallinnus, tekninen laskenta, konseptointi, visuaaliset esitykset.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Ilmoitathan myös, milloin voit aloittaa työn ja kauanko hakemuksesi on voimassa.

 

 tyo