Menestystarinat rakennetaan yhdessä

Asiakkaamme menestystarinoita

Olemme rakentamassa menestystä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Hyvä suunnittelu tuo tuloksia oli työ pieni tai suuri. Kun kantava idea, saumaton yhteistyö ja luja ammattitaito yhdistetään lopputulos on taattu. Kestävät asiakassuhteemme kertovat omaa kieltään suhtautumisestamme työhömme.

Tekijät jo tekevät, kun muut vielä miettivät. Meidän prosessimme tukevat suunnittelutyön aikaista päätöksentekoa ja takaavat, että osutaan sweet spotiin tapauksessa kuin tapauksessa

Harri Sepponen
Markkinointipäällikkö
Caplan Oy

RE-PISTE AUTOMAATIOSUUNNITTELU

Jätteiden lajittelu ja kierrätys on siistiä puuhaa, jopa hauskaa! Suunnittelimme jätteen vastaanottopaikan automaatiojärjestelmän. RE-piste toimii kotitalouksille itsepalveluna 24/7.

Caplan Oy rooli:
- ohjausjärjestelmän esisuunnittelu ja IO-määrittely
- piirikaavio- ja lay out-suunnittelu
- logiikkaohjelmointi
- käyttöliittymäohjelmointi
- käyttöönotto
- käyttökoulutus.

Suunnittelimme alueen kulkuporttien ohjauksen ja jätteen vastaanoton 38:n lajittelupisteen opastevalojen sekä luukkujen ohjaus- ja valvontajärjestelmän. Ohjelmisto mahdollistaa henkilökunnalle täyden etävalvonnan esimerkiksi häiriötilanteissa ja se toimii saumattomasti yhteen alueen muiden järjestelmien, kuten Material Port -järjestelmän kanssa. Käyttäjä käyttää järjestelmää mobiilisovelluksella ja se sisältää mm. rekisterikilven tunnistuksen. Ohjaus laajennettavissa lähes rajattomasti myös uusien ominaisuuksien, kuten energiaa säästävien ratkaisujen kannalta. Jätteen vastaanottopaikan käyttökokemus on vertaansa vailla.

Yhteistyössä: Lakeuden Etappi Oy.

💬
”Caplanin toteuttaman kokonaisuuden avulla on pystytty helpottamaan asiakkaiden asiointia jäteasemalla ja tekemään asiakaskokemuksesta loistavan. Tämän lisäksi on pystytty tehostamaan henkilökunnan työntekoa automatisoimalla toimintoja. Yksinkertaiset käyttöliittymät on ollut helppo ottaa myös käyttöön. Yhteistyö Caplanin kanssa on ollut todella sujuvaa. Meidän tarpeisiin ja ongelmiin on saatu vastaus nopeasti ja laadukkaalla tavalla.”
Anna Mäntylä, palvelupäällikkö, Lakeuden Etappi Oy.

www.caplan.fi

#caplanasiakastarina #caplanoy #caplanautomation #24/7 #recycling #gatecontrol #automaatiosuunnittelu #lakeudenetappi #siemensautomation
...

18 0

SIILORYHMÄN SUUNNITTELU

Jauhemaisten materiaalien säilytys tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti pitää prosessin käynnissä.

Caplan Oy rooli:
- jalustojen lujuuslaskenta
- siilolaskenta
- rakennesuunnittelu
- instrumentointi.

Siilojen rakenteet määritettiin Eurocode mukaisesti. Laskennan perusteella teimme siilojen ja liittyvien varusteiden , kuten hoitotasojen ja tikkaiden suunnittelun asiakkaan teknisen erittelyn mukaisesti. Rajapinnat muihin laitteistoihin varmistettiin layoutissa sijoittamalla siiloryhmän yhteyteen kuljettimet ja muut kriittiset laitteet. Suunnittelussa onnistuttiin huomioimaan asetetut tekniset vaatimukset ja valmistustekniset näkökohdat erinomaisesti. Oikein suunnitellut laitteistorajapinnat mahdollistivat yhteensopivuuden tehtaaseen asennuspaikalla.

Yhteistyössä: Kopar Oy
💬
”Caplan Oy on tärkeä yhteistyökumppanimme. Yhteistyö on toimivaa, he tuntevat laitteemme ja antavat lisäarvoa suunnitteluun asiantuntemuksellaan. Tiedämme heiltä löytyvän projekteissa tarvittavaa osaamista.
Tilaamme Caplan Oy:lta mekaanisen suunnittelun palvelua. Hyvällä yhteistyöllä ja tarkkuudella saamme laadullista suunnittelua, jonka ansiosta asiakkaamme saa laadukkaita tuotteita. Olemme tyytyväisiä CAPLAN -laatuun ja yhteistyöhön. Asiantuntijuutta löytyy!”. Jussi Niemensivu, Design Director, Kopar Oy.

www.caplan.fi

#caplanasiakastarina #caplanoy #caplanengineering #fem #bulkstorage #storagesilo #silo #processequipment #siilo #teollisuus
...

17 1

Kiinnostuitko?

Kehitetään kilpailukykysi uudelle tasolle.