Lakeuden Etappi Oy

Case: RE-piste automaatiosuunnittelu

Lähtökohdat ja tavoitteet

Jätteiden lajittelu ja kierrätys on siistiä puuhaa, jopa hauskaa! Suunnittelimme jätteen vastaanottopaikan automaatiojärjestelmän. RE-piste toimii kotitalouksille itsepalveluna 24/7.

Lakeuden Etappi Oy - RE-piste automaatiosuunnittelu
Caplanin toteuttaman kokonaisuuden avulla on pystytty helpottamaan asiakkaiden asiointia jäteasemalla ja tekemään asiakaskokemuksesta loistavan. Tämän lisäksi on pystytty tehostamaan henkilökunnan työntekoa automatisoimalla toimintoja. Yksinkertaiset käyttöliittymät on ollut helppo ottaa myös käyttöön. Yhteistyö Caplanin kanssa on ollut todella sujuvaa. Meidän tarpeisiin ja ongelmiin on saatu vastaus nopeasti ja laadukkaalla tavalla.

Anna Mäntylä
palvelupäällikkö
Lakeuden Etappi Oy

Tulokset

Suunnittelimme alueen kulkuporttien ohjauksen ja jätteen vastaanoton 38:n lajittelupisteen opastevalojen sekä luukkujen ohjaus- ja valvontajärjestelmän. Ohjelmisto mahdollistaa henkilökunnalle täyden etävalvonnan esimerkiksi häiriötilanteissa ja se toimii saumattomasti yhteen alueen muiden järjestelmien, kuten Material Port -järjestelmän kanssa. Käyttäjä käyttää järjestelmää mobiilisovelluksella ja se sisältää mm. rekisterikilven tunnistuksen. Ohjaus laajennettavissa lähes rajattomasti myös uusien ominaisuuksien, kuten energiaa säästävien ratkaisujen kannalta. Jätteen vastaanottopaikan käyttökokemus on vertaansa vailla.

 

Yhteistyössä: Lakeuden Etappi Oy

Caplanin rooli

  • ohjausjärjestelmän esisuunnittelu ja IO-määrittely
  • piirikaavio- ja lay out-suunnittelu
  • logiikkaohjelmointi
  • käyttöliittymäohjelmointi
  • käyttöönotto
  • käyttökoulutus.

Käytetyt palvelut

Segmentti

Kiinnostuitko?

Kehitetään kilpailukykysi uudelle tasolle.