Caplan Oy - Haemme voimakasta kasvua ja meillä on työpaikka sinulle.

Mekaniikkasuunnittelija ja nuorempi mekaniikkasuunnittelija

Caplan Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen teollisuudessa teknologiaratkaisuja, jotka sisältävät sähkö-, automaatio- ja mekaniikkasuunnittelua laajasisältöisinä palveluina. Haluamme olla alamme parhaita. Tavoitteemme saavuttamiseksi tarvitsemme alan parhaat tekijät ja haluamme palkata sinut:

Mekaniikkasuunnittelija

Onko sinulla jo vankka työkokemus mekaniikkasuunnittelijana ja rutiinia, jolla teollisuuden koneiden ja laitteiden suunnittelussa käytettävien ratkaisujen soveltaminen sujuu luontevasti? Pidätkö monipuolisesta vaativien koneiden ja laitteiden suunnittelusta eri teollisuuden aloille? Tässä tehtävässä pääset tekemään näitä molempia rennossa ja asiantuntevassa tiimissä. Tehtävässä on myös mahdollista edetä pääsuunnittelijan rooliin.

Nuorempi mekaniikkasuunnittelija

Vaikka insinöörin työurasi ei ole vielä kovin pitkä, tunnet suunnittelun omaksi alaksesi ja osaat käyttää jotain 3D-suunnittelujärjestelmää, aloitetut työt tulevat tehokkaasti valmiiksi ja innostut haasteista sekä uuden oppimisesta. Tehtävässä saat mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaiseksi rennossa ja asiantuntevassa tiimissä ja sen tuella.

 

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt hakemus osoitteeseen caplan@caplan.fi.

 

Molemmissa tehtävissä onnistumisten tueksi tarjoamme toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, loistavan työilmapiirin, kattavat työsuhde-edut ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen. Työnantajana tahdomme olla ykkönen.

 

Lisätietoja tehtävistä antaa Sami Kangas, suunnittelupäällikkö, mekaniikka: 040 592 5849.