Ajoneuvoteollisuus

Ajoneuvoteollisuuden suunnittelu- ja laskentapalvelut

Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus suunnittelusta ajoneuvollisuuden moninaisiin tarpeisiin, kuten raskaaseen kalustoon ja työkoneisiin. Suunnittelu- ja laskentapalvelumme ajoneuvoteollisuudelle sisältävät raskaan kaluston päällysrakenteiden ja säiliöiden sekä ohjaamoiden valmistuksen ja tuotekehityksen. Meillä on vahvaa osaamista myös teknisen tuotetiedon laatimisesta ja hallitsemisesta: toimitamme yrityksellenne tarvittavan varaosadokumentaation.

 

Ajantasaiset tietomme erilaisista teknologioista, valmistusmenetelmistä ja ajoneuvoteollisuuden yksilöllisistä prosesseista auttavat suunnittelemaan moderneja rakenteita ja laitteita, ja digitalisoimaan prosessejanne. Emme kuitenkaan vain suunnittele, vaan autamme viemään asiat konkretiaan. Testaamme, tutkimme ja kehitämme tuotettanne muun muassa lujuuslaskennan ja virtuaalisten analyysityökalujemme avulla. Näin varmistamme, että tuotantoonvieminen onnistuu vaivattomasti, ja liiketoimintanne voi jatkua katkeamatta.

 

Osallistumme projektiinne kokonaisuudessaan tai sovituin osin. Toimimme omalla osaamisalueellamme mekaniikkasuunnittelussa ja koneenrakennuksessa, sekä suunnitteluun liittyvissä toiminnoissa. Asiantuntijamme ovat yrityksenne lisäresurssi; toimimme ydinosaamisenne tukena ja tuomme uutta osaamista organisaatioonne.

 

Tutustu palveluihimme:

Kiinnostuitko?

Kehitetään kilpailukykysi uudelle tasolle.

Referenssit

Asiakkaanamme on helppo olla,

sillä asiakas on meillä

aina ykkönen

Caplan Oy

Olemme automaation
ja mekaniikan asiantuntija
Seinäjoelta