Koneet ja laitteet

Konesuunnittelu, laitesuunnittelu ja laskenta

Koneiden ja laitteiden suunnittelu tarvitsee taakseen asiantuntemusta, yksityiskohtaista teknistä osaamista ja kokemusta, mutta myös kokonaisuuksien hallintaa. Suunnittelu lähtee meillä liikkeelle asiakkaiden tarpeista ja toiveista – ymmärrämme, että laitteet ja koneet ovat yksilöllisiä, mutta aina osa yrityksen laajempaa liiketoimintaa.

 

Suunnittelu- ja laskentapalvelumme on erinomainen apu erilaisten koneiden ja laitteiden suunnitteluun, oli kohteena sitten kuluttajahyödyke, investointihyödyke tai tuotannon apuväline. Tunnemme eri materiaalit, valmistusmenetelmät ja prosessit. Suunnittelijoiltamme saat tarvittavan asiantuntemuksen ja avun jo alkuvaiheessa. Näin itse tuotteen tai laitteen valmistaminen nopeutuu, prosessi tehostuu ja tuotantoonvieminen on joustavampaa. Laskentapalvelumme avulla varmistetaan, että tuote ja laite toimii oikealla tavalla ja kestää myös todellisessa käytössä.

 

Valttikorttinamme on pitkä kokemus erilaisten toimialojen parissa. Olemme toimineet pääsuunnittelijana sekä suunnittelutiimin jäsenenä projekteissa, joiden lopputuloksena on syntynyt maailmanluokan tuotteita, pienempiä tuotannon työkaluja – ja kaikkea siltä väliltä.

 

Tutustu palveluihimme:

Kiinnostuitko?

Kehitetään kilpailukykysi uudelle tasolle.

Referenssit

Asiakkaanamme on helppo olla,

sillä asiakas on meillä

aina ykkönen

Caplan Oy

Olemme automaation
ja mekaniikan asiantuntija
Seinäjoelta