Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelua vaativiin teollisuuden kohteisiin

Rakennesuunnittelua toteutetaan monipuolisesti teollisuuden monipuolisiin ja vaativiin tarpeisiin. Rakennesuunnittelu- ja laskentapalvelumme on tarkoitettu erilaisten teräsrakenteiden ja laitepetien valmistukseen sekä hoitotasojen suunnitteluun. Palkkien ja profiilien ohella kokemuksemme kattaa myös ohutlevyistä valmistetut rakenteet. Suunnittelemme vaativat, dynaamisten kuormitusten, ja sekä väsyttävän että palokuormien alaiset kohteet.

 

Osaavan rakennesuunnittelun avulla varmistetaan, että lopputuloksena on toimiva ja turvallinen kokonaisuus. Olennainen osa rakennesuunnitteluamme on aina myös laskentapalvelumme, jonka avulla taataan rakenteen, ja koko tuotteen tai laitteen kestävyys – sekä yhteensopivuus yrityksenne prosessissa. Testaamme ja tutkimme rakenteet aina muun muassa lujuuslaskennan ja virtuaalisten analyysityökalujemme avulla.

 

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet suunnittelemaan eri teollisuuden osa-alueiden tarpeisiin laajasti ja kokonaisvaltaisesti. Voimme olla mukana projektissa joko osittain ja hoitaa tietyn ennalta määritellyn kokonaisuuden tai toimia koko projektin projektipäällikkönä avaimet käteen -periaatteella.

 

Tutustu palveluihimme:

Kiinnostuitko?

Kehitetään kilpailukykysi uudelle tasolle.

Referenssit

Asiakkaanamme on helppo olla,

sillä asiakas on meillä

aina ykkönen

Caplan Oy

Olemme automaation
ja mekaniikan asiantuntija
Seinäjoelta