Tuotesuunnittelu

Tuotesuunnittelua ideasta tuotantoon

Tuotesuunnittelupalvelumme sopii tuotteiden kehittämiseen, aina ideasta tuotantovalmiiksi myyntiartikkeliksi. Suunnittelu sisältää ideoinnin, konseptoinnin, yksityiskohtien suunnittelun, valmistussuunnittelun verifioinnin ja tuotantoon saattamisen. Asiantuntijamme ovat tehneet vuosien aikana suunnittelua usealle toimialalla, ja osaavat auttaa eri osa-alueiden tuote- ja laitesuunnittelussa.

 

Usein riittää, että sinulla on valmiina idea, ajatus siitä, mitä yrityksenne tarvitsee – me autamme jalostamaan idean valmiiksi konseptiksi, miettimään detaljit ja kaikki tuotteen suunnitteluun liittyvät asiat. Testaamme, tutkimme ja laskemme tarvittavat tiedot, jotta konseptin mukainen tuote, laite tai järjestelmä toimii ja on turvallinen käytössä.

 

Parhaimmillaan tuotesuunnittelumme toimii yrityksenne oikeana kätenä. Ulkopuolisen asiantuntijan apu auttaa miettimään kokonaisuutta eri näkökulmista, ja punnitsemaan ratkaisuvaihtoehtoja.  Voimme toimia yhtenä projektin osana tai auttaa koko tuotesuunnitteluprosessin läpiviemisessä. Sparraamme ja autamme yritystänne saamaan toimivan tuotteen ja lopputuloksen, joka on juuri sopiva prosesseihinne – ja koko liiketoimintaanne.

 

Tutustu palveluihimme:

Kiinnostuitko?

Kehitetään kilpailukykysi uudelle tasolle.

Referenssit

Asiakkaanamme on helppo olla,

sillä asiakas on meillä

aina ykkönen

Caplan Oy

Olemme automaation
ja mekaniikan asiantuntija
Seinäjoelta