Teollisuudenalat

Teollisuudenalasta riippumatta tietyt lainalaisuudet pätevät; suunnittelun lopputuloksen tulee täyttää sille asetetut vaatimukset, niin kaupalliset kuin valmistuksellisetkin. Toki alakohtaiset käytännöt ja standardit tulee ottaa huomioon, mutta joskus myös toisella teollisuudenalalla käytössä olevan ratkaisun siirtäminen uuteen ympäristöön voi auttaa ratkaisemaan käsillä olevan ongelman. Näin monipuolisesta osaamisesta voi olla yllättäviä hyötyjä

Palvelut teollisuusaloittain

Osaamisemme soveltuu useiden eri teollisuudenalojen tarpeisiin. Toimimme pääosin seuraavilla toimialoilla:

Koneet ja laitteet

Tarjoamme suunnittelu- ja laskentapalvelua erilaisten koneiden ja laitteiden suunnitteluun, oli kohteena sitten kuluttajahyödyke, investointihyödyke tai tuotannon apuväline. Meillä on kokemusta toimimisesta päävastuullisena suunnittelijana sekä suunnittelutiimin jäsenenä projekteissa, joiden tuloksena on syntynyt maailman luokan tuotteita sekä pienempiä tuotannon työkaluja ja kaikkea siltä väliltä.

Prosessiteollisuus

Tarjoamme prosessiteollisuuden tarpeisiin muun muassa putkistojen, säiliöiden, painelaitteiden, siilojen, erilaisten materiaalin siirtojärjestelmien ja niihin liittyvien laitteiden suunnittelua ja laskentaa. Henkilöstöllämme on pitkä ja monipuolinen kokemus prosessiteollisuuden laitteistojen suunnittelusta ja niihin liittyvien projektien toteuttamisesta.

Ajoneuvoteollisuus

Tarjoamme ajoneuvotekniikan alueella suunnittelu- ja laskentapalvelua raskaan kaluston päällirakenteiden ja säiliöiden sekä ohjaamoiden valmistukseen ja tuotekehitykseen. Pystymme toimittamaan myös tarvittavan varaosadokumentaation.

Rakennesuunnittelu

Tarjoamme suunnittelu ja laskentapalvelua erilaisten teräsrakenteiden ja laitepetien valmistukseen sekä hoitotasojen suunnitteluun. Palkkien ja profiilien ohella kokemuksemme kattaa myös ohutlevyistä valmistetut rakenteet. Suunnittelemme myös vaativat, dynaamisten kuormituksien sekä väsyttävän, että palokuormien alaiset kohteet.

Tuotesuunnittelu

Tarjoamme tuotesunnittelupalvelua tuotteiden kehittämiseen ideasta tuotantovalmiiksi myyntiartikkeliksi, pitäen sisällään ideoinnin, konseptoinnin, yksityiskohtien suunnittelun, valmistussuunnittelun verifioinnin ja tuotantoon saattamisen.

Caset

Asiakkaidemme

menestystarinoita

Palvelut

Mekaniikan

huippuosaamista

suunnitteluun

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Jani Erkkilä, toimitusjohtaja, Caplan Oy | Mekaniikkasuunnittelu asiantuntija Seinäjoella

Jani Erkkilä

toimitusjohtaja
+358 (0)50 308 9950
jani.erkkila[ at ]caplan.fi

Sami Kangas, suunnittelupäällikkö, Caplan Oy | Mekaniikkasuunnittelu asiantuntija Seinäjoella

Sami Kangas

suunnittelupäällikkö
+358 (0)40 592 5849
sami.kangas[ at ]caplan.fi

Harri Sepponen, markkinointipäällikkö, Caplan Oy | Mekaniikkasuunnittelu asiantuntija Seinäjoella

 Harri Sepponen

markkinointipäällikkö
+358 (0)50 545 0204
harri.sepponen[ at ]caplan.fi