Caplan Oy - Haemme voimakasta kasvua ja meillä on työpaikka sinulle.

Automaation vanhempi suunnittelija

Automaation vanhempi suunnittelija

Caplan Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen teollisuudessa teknologiaratkaisuja, jotka sisältävät automaatio- ja mekaniikkasuunnittelua laajasisältöisinä palveluina. Kehitymme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen osaamisellamme ja asiakaslähtöisellä toimintatavallamme. Haemme voimakasta kasvua ja meillä on työpaikka sinulle.

Odotamme sinulta jo muutaman vuoden työkokemusta keränneenä automaatioinsinöörinä rutiinia, jolla logiikkajärjestelmien ohjelmointi ja käyttöönotto sekä käyttöliittymien ohjelmointi sujuvat luontevasti. Servotekniikan ja liikkeenohjauksen ymmärrys sekä monipuolinen toimilaitteiden tuntemus helpottavat jokapäiväistä työtäsi. Tehtävään kuuluu myös automaatio teamin lähijohtaminen. Tarvittaessa matkustat pääosin kotimaassa, mutta kommunikoit myös englanniksi.

 

Onnistumisten tueksi tarjoamme toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, loistavan työilmapiirin ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen. Työnantajana tahdomme olla ykkönen.

 

Hakuaika: Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Ilmoitathan myös, kauanko hakemuksesi on voimassa. Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Pekkanen, suunnittelupäällikkö, automaatio: 050 470 0801.

JAA: