Caplan Oy - Haemme voimakasta kasvua ja meillä on työpaikka sinulle.

Mekaniikkasuunnittelija

Mekaniikkasuunnittelija

Caplan Oy tarjoaa asiakasyrityksilleen teollisuudessa teknologiaratkaisuja, jotka sisältävät automaatio- ja mekaniikkasuunnittelua laajasisältöisinä palveluina. Kehitymme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen osaamisellamme ja asiakaslähtöisellä toimintatavallamme. Haemme voimakasta kasvua ja meillä on työpaikka sinulle.

Odotamme sinulta jo muutaman vuoden työkokemusta keränneenä mekaniikkasuunnittelijana rutiinia, jolla teollisuuden koneiden ja laitteiden suunnittelussa käytettävien ratkaisujen soveltaminen sujuu luontevasti. Työ sisältää monipuolisesti vaativien koneiden ja laitteiden
suunnittelua eri teollisuuden aloille; erityisesti prosessiteollisuuden säiliöiden ja siilojen rakenteiden tuntemus helpottavat työtäsi.

 

Hallitset 3D-mallinnuksen sujuvasti ja tunnet laajasti mekaniikan mahdollisuudet harrastustesi tai työkokemuksesi kautta. Aloitetut työt tulevat tehokkaasti valmiiksi ja innostut haasteista sekä uuden oppimisesta. Kuulostaako sinulta?

 

Onnistumisten tueksi tarjoamme toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, loistavan työilmapiirin ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen. Työnantajana tahdomme olla ykkönen.

 

Haku on voimassa 31. tammikuuta 2024 saakka.

 

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Kangas, suunnittelupäällikkö, mekaniikka: 040 592 5849.

JAA: