Menestystarinat rakennetaan yhdessä

Asiakkaamme menestystarinoita

Olemme rakentamassa menestystä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Hyvä suunnittelu tuo tuloksia oli työ pieni tai suuri. Kun kantava idea, saumaton yhteistyö ja luja ammattitaito yhdistetään lopputulos on taattu. Kestävät asiakassuhteemme kertovat omaa kieltään suhtautumisestamme työhömme.

Tekijät jo tekevät, kun muut vielä miettivät. Meidän prosessimme tukevat suunnittelutyön aikaista päätöksentekoa ja takaavat, että osutaan sweet spotiin tapauksessa kuin tapauksessa

Harri Sepponen
Markkinointipäällikkö
Caplan Oy

SIILORYHMÄN SUUNNITTELU

Jauhemaisten materiaalien säilytys tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti pitää prosessin käynnissä.

Caplan Oy rooli:
- jalustojen lujuuslaskenta
- siilolaskenta
- rakennesuunnittelu
- instrumentointi.

Siilojen rakenteet määritettiin Eurocode mukaisesti. Laskennan perusteella teimme siilojen ja liittyvien varusteiden , kuten hoitotasojen ja tikkaiden suunnittelun asiakkaan teknisen erittelyn mukaisesti. Rajapinnat muihin laitteistoihin varmistettiin layoutissa sijoittamalla siiloryhmän yhteyteen kuljettimet ja muut kriittiset laitteet. Suunnittelussa onnistuttiin huomioimaan asetetut tekniset vaatimukset ja valmistustekniset näkökohdat erinomaisesti. Oikein suunnitellut laitteistorajapinnat mahdollistivat yhteensopivuuden tehtaaseen asennuspaikalla.

Yhteistyössä: Kopar Oy
💬
”Caplan Oy on tärkeä yhteistyökumppanimme. Yhteistyö on toimivaa, he tuntevat laitteemme ja antavat lisäarvoa suunnitteluun asiantuntemuksellaan. Tiedämme heiltä löytyvän projekteissa tarvittavaa osaamista.
Tilaamme Caplan Oy:lta mekaanisen suunnittelun palvelua. Hyvällä yhteistyöllä ja tarkkuudella saamme laadullista suunnittelua, jonka ansiosta asiakkaamme saa laadukkaita tuotteita. Olemme tyytyväisiä CAPLAN -laatuun ja yhteistyöhön. Asiantuntijuutta löytyy!”. Jussi Niemensivu, Design Director, Kopar Oy.

www.caplan.fi

#caplanasiakastarina #caplanoy #caplanengineering #fem #bulkstorage #storagesilo #silo #processequipment #siilo #teollisuus
...

17 1

TESTAUSLAITTEEN AUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ

Luotettavaa ja automaattista Eurocoden mukaista testausta. Standardin mukainen testaus on rakennusteollisuudessa toimintaedellytys ja takaa rakennusten käyttäjien turvallisuuden. Teimme automaatiojärjestelmän modernisoinnin vastaamaan nykypäivän tarpeita käyttöliittymän, mittaustarkkuuden ja tiedonkeruun osalta.

Caplan Oy rooli:
- suunnitteluprojektin hallinta
- sähkö- ja automaatiosuunnittelu
- PLC- ja käyttöliittymäohjelmointi
- tiedonkeruu- ja raportointijärjestelmä
- käyttöönotto, testaus ja koulutus.

Modernisoinnin ansioista saavutettiin järjestelmän käytön helpottuminen sekä mittaustarkkuuden ja tiedonkeruun parantuminen. Ohjausjärjestelmän päivittäminen mahdollistaa tulevaisuudessa monipuoliset liitynnät ulkopuolisiin järjestelmiin. Järjestelmä on nyt käytettävissä myös etäohjauksella.

Yhteistyössä: Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy (SeAMK)
💬
” Olemme erittäin tyytyväisiä siihen miten joustavasti ja nopeasti Caplan Oy toteutti testauslaitteen automaatiojärjestelmän modernisoinnin. Uusi järjestelmä tarjoaa monipuoliset laajennus- ja liitäntämahdollisuudet sekä muista it-järjestelmistä riippumattoman arkkitehtuurin.” Veli Autio, laboratorioinsinööri, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

#caplanasiakastarina #caplanoy #caplanautomation #seamk #automationengineering #beckhoffautomation #humanmachineinterface #automaatio #käyttöliittymä
...

21 0

Asiakassuosittelut

Asiakastyytyväisyys on yksi toimintamme laadun mittareista. Me mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti ja keräämme saadun palautteen tuotekehityksemme käyttöön. Palautteet analysoidaan ja niiden perusteella tehdään toiminnan kehittämistoimenpiteitä, jotta yhteistyötä voidaan jatkuvasti parantaa. Olemme kiitollisia siitä, että osa asiakkaistamme on lupautunut antamaan suosittelunsa myös julkisesti, jotka on nähtävissä oheisessa karusellissa.

Kiinnostuitko?

Kehitetään kilpailukykysi uudelle tasolle.