Sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu kone- ja laitevalmistuksessa sekä prosessiteollisuudessa on yksi tärkeistä kokonaisuuksista koko suunnitteluprojektin onnistumisen kannalta. Laadukas sähkösuunnittelu pienentää suoraan kustannuksia ja varmistaa aikatauluissa pysymisen.

Sähkösuunnittelua uudiskohteisiin sekä modernisointeihin

Caplan Oy on luotettava sähkösuunnittelukumppani. Tarjoamme tarpeeseenne sopivan ratkaisun ja suunnittelemalla, ennakoimalla ja huolehtimalla varmistamme omalta osaltamme projektin onnistumisen.

Toimimme sähköpätevyys 2-todistuksen mukaisissa tehtävissä enintään 1 kV vaihtojännitteisten ja 1,5 kV tasajännitteisten sähkölaitteistojen sähkötöissä. Ottamalla yhteyttä saatte selkeän ja yksiselitteisen näkemyksemme tavoitteiden saavuttamiseksi.

sähkösuunnittelu-uudiskohteet

Uudiskohteet

Uudiskohteiden järjestelmällinen suunnittelu pienentää kustannuksia koko laitteen tai prosessin eliniän ajan. Suunnittelijamme selvittävät projektin lähtötiedot perusteellisesti. Kunnollisten lähtötietojen perusteella projektinne eteneminen on virheetöntä ja voi edetä seuraaviin vaiheisiin.

sähkösuunnittelu-mitoitus

Mitoitus

Järjestelmän osien ja kokonaisuuksien oikeaoppinen mitoitus tuo toimintavarmuutta. Mitoitus koskee esimerkiksi suojaus- ja ohjauskomponentteja, järjestelmän syöttöä sekä kaapeleita ja johtimia. Piirikaaviosuunnittelu ja layout-suunnittelu tuottavat koko projektissa tarvittavan sähködokumentaation.

sähkösuunnittelu-dokumentointi

Dokumentointi

Sähkösuunnittelun dokumentointi on kiinteä osa suunnitteluprojektia. Dokumentaatio vaikuttaa merkittävästi projektin muiden sidosryhmien toimintaan suunnittelussa, käytännön toteutuksessa ja loppudokumentoinnissa. Kaikki dokumentaatio on käytettävissä projektissa operatiivisena suunnittelumateriaalina, projektin dokumentointina ja ohjeiden laadinnassa. Selkeää dokumentointia on myös helppo päivittää käytönaikaisen ylläpidon ja modernisointien aikana.

Dokumentoinnin sisältöä ovat muun muassa:

  • täsmennetty toimilaiteluettelo
  • instrumentointilista
  • I/O-lista
  • komponenttiluettelot
  • kaapeliluettelot
  • kytkentätaulukot
  • Piirikaaviot
  • Keskusten ja koteloiden layout-kuvat

Nosta kilpailukykysi uudelle tasolle

Kotimainen huipputiimimme suunnittelee kanssasi huomisen teknologiaa – asiakkaan innovaatiot, tarpeet ja tavoitteet edellä.

Referenssit

Asiakkaanamme on helppo olla, sillä asiakas on meillä aina ykkönen

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntija­palveluidemme avulla täydennät palvelusta juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden