Caplan Oy

Caplan Oy on automatiikan ja mekaniikan alan asiantuntija Seinäjoelta. Tarjoamme käyttöönne laajan osaamisemme suunnittelussa sekä sitä tukevissa palveluissa. Näin luomme lisäarvoa tuotteisiinne ja mahdollistamme liiketoimintanne kustannustehokkaan kasvun.

Caplanin tarina

Tarinamme alussa on kolme pientä poikaa, jotka inspiroituvat laitteiden, koneiden ja kojeiden keksimisestä. Pojat eivät vielä tässä vaiheessa tunne toisiaan, mutta heitä yhdistää jo kipinä erilaisten laitteiden suunnitteluun ja toteutukseen.

 

Aivan valmiita tuotteita ei näiden leikkien myötä synny, mutta into tekemiseen säilyy. Vuosien saatossa lelut vaihtuvat isompiin, ja ymmärrystä mekaniikasta sekä erilaisten valmistustekniikoiden soveltamisesta vahvistetaan alaa opiskelemalla ja erilaisissa tekniikan alan töissä.

 

Kaksi pojista päätyy yksinyrittäjiksi, kun vuonna 2007 Harri Sepponen perustaa yrityksen Hisano Engineering ja Sami Kangas KH-Plan Oy:n. Vuosien varrella ajatus yritystoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta alkaa elää kummankin mielessä, ja kun Harrin ja Samin tiet kohtaavat myöhemmin työtehtävien parissa, jäävät yhteneväiset kokemukset, keskustelut ja hieman vitsilläkin heitetty ajatus fuusiosta elämään.

Tässä vaiheessa astuu kuvioon tarinan kolmas poika, Jani Erkkilä. Harri on tutustunut Janiin jo mopoaikoina ja tuntee hänen osaamisensa sekä persoonansa – yhteistyö hänen kanssaan toimisi siis oivallisesti. Pitkien keskusteluiden ja huolellisen suunnittelun jälkeen kolmikko päättää lähteä kehittämään liiketoimintaa kohti yhteistä unelmaa.

 

Näin syntyy Caplan Oy, joka aloittaa toimintansa syyskuun 1. päivä vuonna 2015.

 

Tänään Caplan on vahva automaatio- ja mekaniikka-alan asiantuntijaorganisaatio suunnittelussa sekä sitä tukevissa palveluissa. Toimintaamme ohjaa edelleen intohimo kehittämiseen ja suunnitteluun sekä vahva tekemisen halu. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia tuotteita, olemme mukana useissa erilaisissa projekteissa ja kasvamme samalla myös yrityksenä.

 

Olemme rehti ja jämpti eteläpohjalainen yritys – kuten on ollut alusta lähtien. Yrityksemme tahtotila tiivistyy missioomme:

Olemme osaavin, luotettavin ja parhaiten asiakasyritystemme toimintaa tukeva yhteistyökumppani.
2015

Perustettu

22

Asiantuntijaa

1570000

Liikevaihto €/2022

24

Kasvu %/2022

Seuraa meitä somessa

Yhteyshenkilöt

Jani Erkkilä, toimitusjohtaja, Caplan Oy | Mekaniikkasuunnittelu asiantuntija Seinäjoella

Jani Erkkilä

toimitusjohtaja
+358 (0)50 308 9950
jani.erkkila[ at ]caplan.fi

Harri Sepponen, markkinointipäällikkö, Caplan Oy | Mekaniikkasuunnittelu asiantuntija Seinäjoella

 Harri Sepponen

markkinointi- ja myyntipäällikkö
+358 (0)50 545 0204
harri.sepponen[ at ]caplan.fi

Sami Kangas, suunnittelupäällikkö, Caplan Oy | Mekaniikkasuunnittelu asiantuntija Seinäjoella

Sami Kangas

suunnittelupäällikkö / mekaniikka
+358 (0)40 592 5849
sami.kangas[ at ]caplan.fi

Mika Pekkanen, suunnittelupäällikkö, automaatiosuunnittelu, Caplan Oy

Mika Pekkanen

suunnittelupäällikkö / automaatio
+358 (0)50 470 0801
mika.pekkanen[ at ]caplan.fi

Referenssit

Asiakkaanamme on helppo olla,

sillä asiakas on meillä

aina ykkönen

Caplan Oy

Olemme automaation
ja mekaniikan asiantuntija
Seinäjoelta