Caplan Oy

Caplan Oy on automatiikan ja mekaniikan alan asiantuntija Seinäjoelta. Tarjoamme käyttöönne laajan osaamisemme suunnittelussa sekä sitä tukevissa palveluissa. Näin luomme lisäarvoa tuotteisiinne ja mahdollistamme liiketoimintanne kustannustehokkaan kasvun.

Caplanin tarina

Tarinamme alussa kolme toisilleen tuntematonta poikaa keksivät leikin lomassa erilaisia laitteita ja suunnittelivat niiden toteutusta. Näistä ei varsinaisia tuotteita tullut, mutta kipinä suunnitteluun ja tekemisen halu oli syntynyt. Myöhemmin lelut vaihtuivat suurempiin ja mekaniikan ymmärrys sekä erilaisten valmistustekniikoiden soveltaminen alkoivat kiinnostaa siinä määrin, että ne alkoivat määrittämään tulevaa koulunkäyntiä ja opiskelua. Opiskelujen jälkeen käytännön kokemusta karttui jokaiselle erilaisissa tekniikan alan töissä.

 

Tarinan henkilöistä kaksi aloittivat, edelleen toisistaan tietämättä, yritystoiminnan suunnittelualalla vuonna 2007. Tällöin perustettiin sekä Harri Sepposen Hisano Engineering että Sami Kankaan KH-Plan Oy. Vuosien varrella yksinyrittäminen tuli molemmille tutuksi ja alkoi elää ajatus yritystoiminnan kehittämisestä ja kasvattamisesta.

Samoissa työtehtävissä tavatessaan, alkoi keskustelu kääntyä molempien samansuuntaisiin kokemuksiin ja huumorilla heitetty ajatus fuusiosta jäi elämään. Tämän jälkeen alkoi varsinainen mietintä mahdollisesta yhteistyöstä ja sen muodoista. Tässä vaiheessa tarinan kolmas poika, Jani Erkkilä, liittyy kuvioon. Harri oli tutustunut Janiin jo mopoaikoina ja tiesi hänen osaamisensa sekä persoonansa soveltuvan hyvin perusteilla olevaan yhteistyöhön. Pitkien keskusteluiden ja huolellisen suunnittelun jälkeen kolmikko päätti lähteä kehittämään liiketoimintaa kohti yhteistä unelmaa.

 

Caplan Oy:n toiminta alkoi 1.9.2015. Toimintaamme ohjaa yhä intohimo kehittämiseen ja suunnitteluun sekä tekemisen halu. Kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa uusia tuotteita, olemme mukana useissa erilaisissa projekteissa ja samalla myös kasvamme yrityksenä. Nykyään olemme automaatio- ja mekaniikka-alan asiantuntijaorganisaatio suunnittelussa sekä sitä tukevissa palveluissa. Koska haluamme Etelä-Pohjalaisella jämptiydellä tarjota kumppaneillemme enemmän, olemme kiteyttäneet tahtotilamme seuraavasti:

Tahdomme olla osaavin, luotettavin ja parhaiten toimintaanne tukeva yhteistyökumppani.
2015

Perustettu

17

Asiantuntijaa

970

Liikevaihto 2020 K/€

14

Kasvu / %

Caplan työnantajana

Kasva mukanamme! Olemme kasvuyritys, jossa on vain ”yhden kerroksen” väkeä. Markkina-alueemme sijaitsee pääosin kotimaassa ja työllistämme tällä hetkellä kuusitoista suunnittelualan ammattilaista.

 

Asiakaskuntamme on laaja ja edustaa monipuolisesti eri teollisuuden aloja. Näin voimmekin tarjota monipuoliset tehtävät ja taata, että työ on mielenkiintoista ja antaa hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

 

Olemme kehittäneet toimintaamme varten juuri meille sopivan toimintatavan, joka on suoraviivainen, tehokas, mutta silti joustava. Toimintapamme yhdessä sähköisen toimintaympäristömme kanssa auttavat meitä keskittymään vain olennaiseen.

 

Teemme myös järjestelmällistä sisäisen toimintamme tuotekehitystä, jotta olemme organisoinnin edelläkävijä myös tulevaisuudessa. Haluamme olla asiakkaillemme paras yhteistyökumppani ja haluamme olla myös paras työnantaja!

Caplan työpaikkana

Caplanin tiimiin keväällä 2016 liittyi ”ensimmäisenä” työntekijänä insinööri Ismo Rajala. Ismo kommentoi kahden vuoden työskentelyään Caplanilla seuraavasti:

Caplanilla on positiivinen ja rento, mutta myös todella osaava ja ammattitaitoinen tiimi, jossa on mukava työskennellä. Tehtävät ovat olleet monipuolisia ja mielenkiintoisia. Alan uusimmat työkalut helpottavat ja tehostavat työskentelyä. Caplanilla panostetaan osaamiseen, joten jokaisella on hyvät edellytykset edelleen kehittää ja lisätä omaa osaamistaan.

Ismo Rajala
insinööri
Caplan Oy

Avoimet työpaikat

Jatkuva haku, suunnittelija

Meillä on jatkuva haku kone- ja laitesuunnittelun automaatiosuunnittelijoille ja mekaniikkasuunnittelijoille. 

 

Työnantajana tahdomme olla ykkönen. Tarjoamme onnistumisien tueksi toimivan organisaation hyvin hoidetussa yrityksessä, hyvän työilmapiirin, mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuuden vaikuttaa ammatilliseen kehittymiseen. 

 

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksella osoitteeseen caplan@caplan.fi. Ilmoitathan myös, kauanko hakemuksesi on voimassa. 

Henkilöstö

Jani Erkkilä, toimitusjohtaja, Caplan Oy | Mekaniikkasuunnittelu asiantuntija Seinäjoella

Jani Erkkilä

toimitusjohtaja
+358 (0)50 308 9950
jani.erkkila[ at ]caplan.fi

Harri Sepponen, markkinointipäällikkö, Caplan Oy | Mekaniikkasuunnittelu asiantuntija Seinäjoella

 Harri Sepponen

markkinointi- ja myyntipäällikkö
+358 (0)50 545 0204
harri.sepponen[ at ]caplan.fi

Sami Kangas, suunnittelupäällikkö, Caplan Oy | Mekaniikkasuunnittelu asiantuntija Seinäjoella

Sami Kangas

suunnittelupäällikkö / mekaniikka
+358 (0)40 592 5849
sami.kangas[ at ]caplan.fi

Mika Pekkanen, suunnittelupäällikkö, automaatiosuunnittelu, Caplan Oy

Mika Pekkanen

suunnittelupäällikkö / automaatio
+358 (0)50 470 0801
mika.pekkanen[ at ]caplan.fi

Ismo Laitila, suunnittelija, Caplan Oy

Ismo Rajala

suunnittelija / mekaniikka

Kimmo Talja, suunnittelija, Caplan Oy

Kimmo Talja

suunnittelija / mekaniikka

uusi_tyontekija_jolla_ei_viela_kuvaa_caplan_oy

Alpo Nikkola

Projekti-insinööri

Teemu Södergård, suunnittelija, Caplan Oy

Teemu Södergård

suunnittelija / mekaniikka

Jouni Ojala, suunnittelija, Caplan Oy

Jouni Ojala

suunnittelija / mekaniikka

Rainer Riihikangas, suunnittelija, Caplan Oy

Rainer Riihikangas

suunnittelija / mekaniikka

Juha Keski-Luopa Caplan Oy

Juha Keski-Luopa

suunnittelija / mekaniikka

Juha Ylisaari, suunnittelija, mekaniikka, Caplan Oy

Juha Ylisaari

suunnittelija / mekaniikka

Tommi Kaataja, suunnittelija, mekaniikka, Caplan Oy

Tommi Kaataja

suunnittelija / mekaniikka

Tommi Kaataja, lujuuslaskija, Caplan Oy

Tuomas Katajamäki

lujuuslaskija

Juho-Pekka Hietamäki, suunnittelija, automaatio, Caplan Oy

Juho-Pekka Hietamäki

suunnittelija / automaatio

Jali Kauppinen, suunnittelija, automaatio, Caplan Oy

Jali Kauppinen

suunnittelija / automaatio

uusi_tyontekija_jolla_ei_viela_kuvaa_caplan_oy

Olisitko sinä seuraava?

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää.

Caset

Asiakkaidemme

menestystarinoita

Palvelut

Automaation ja mekaniikan

huippuosaamista

suunnitteluun