Teollisuuden projektinjohto

Teollisuuden projektien hallinta ja johto on ydinosaamistamme, ja yksi tärkeimmistä osista koko suunnittelutoimiston arkea. Asiantuntijoillamme on kattava kokemus ja osaaminen erilaisten projektien hallinnasta – kokoon katsomatta.

Avaimet käteen -projekti vai määritelty vastuualueen hallinta?

Jokainen projekti on uniikki. Räätälöimme palvelumme juuri yrityksenne tarpeisiin sopivaksi. Projektihallintamme käsittää projektijohtamisen sekä muun sujuvaan projektinhoitoon tarvittavan henkilöstön.

Työkalut kaikkiin projektin vaiheisiin

Ammattitaitoinen projektinhallinta pienentää kustannuksia ja pitää projektin suunnitellussa aikataulussa. Asiantuntijoiden vankka kokemus takaa niin pienten kuin suurtenkin projektien ammattitaitoisen hallinnan alusta loppuun. Näin asiakas voi projektissa keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Projektinhallinta osana palvelukattausta

Projektinhallintapalvelu mukautuu tarpeeseesi: Caplanilla voi olla vetovastuu koko projektista tai esimerkiksi vastuu vain tietystä osa-alueesta asiakkaan oman projektipäällikön alaisuudessa. Valttikorttinamme on pitkä kokemus erilaisten toimialojen parissa. Lopputuloksena on ollut onnistuneita toteutuksia ja tyytyväisiä asiakkaita.

projektinjohto-projektin-suunnittelu

Projektin suunnittelu

Mitä isompi projekti on kyseessä, sitä todennäköisemmin mukana on tekijöitä niin Caplanin, asiakkaan kuin mahdollisesti muidenkin tahojen puolelta. Silloin on erityisen tärkeää, että projektinhallinta on osaavissa käsissä. Caplanin projektinhallintapalvelussa lankoja pitää käsissään projektipäällikkö, joka huolehtii projektin johtamisesta.

Huolellisen perehtymisen ja ennakoinnin ansiosta projekti etenee suunnitellusti ja tiedotus pelaa. Tämä näkyy myös projektin lopputuloksessa ja aikataulussa.

projektinjohto-projektin-aloitus

Projektin aloitus

Ammattitaitoinen projektinhallinta pienentää kustannuksia ja pitää projektin suunnitellussa aikataulussa. Projektinhallinnassa on tärkeintä huolehtia oikea-aikaisesta viestinnästä – tiedottamiseen panostaminen selkeyttää ja sujuvoittaa projektin etenemistä.

Asiakkailla voi olla paljonkin erilaisia toiveita projektipäällikölle aina yksittäisten tarjouspyyntöjen tekemisestä kokonaisvaltaisen hinta-arvion budjetointiin, joten toiminta täytyy osata sovittaa sekä alan että asiakkaan vaatimuksiin. Ketterän yrityksen taustalla ei ole suurta organisaatiota, joten hommiin pystytään ryhtymään hyvinkin lyhyellä varotusajalla.

projektinjohto-projektin-toteutus-ja-seuranta

Projektin toteutus ja seuranta

Joskus projektinhallintaa itse hoitavalle asiakkaalle voi tulla vastaan tilanne, että projektin edetessä huomataan työn olevan arvioitua suurempi ja mutkikkaampi. Laadukkaan projektinhallintapalvelumme tärkeimpiä etuja ovatkin asiakkaidemme ajan säästäminen ja projektin sujuvoittaminen. Projektipäällikkö huolehtii aina myös siitä, että asiakas saa äänensä kuuluviin ja pysyy selvillä projektin etenemisestä.

Projektipäällikön täytyy osata pitää suunta oikeana ja homma käynnissä. Hyvä projektipäällikkö on reilu, jämäkkä ja omaa hyvän tilannetajun sekä osaa ennakoida, tiedottaa ja pitää yllä positiivista tiimihenkeä.

projektinjohto-projektin-päättäminen

Projektin päättäminen

Caplanin huippuunsa hiotulla projektinhallinnalla on suuri merkitys projektin saattamisessa maaliin suunnitellusti halutussa budjetissa ja aikataulussa. Caplanin asiantuntijoiden vankka kokemus takaa niin pienten kuin suurtenkin projektien ammattitaitoisen hallinnan alusta loppuun. Näin asiakas voi projektissa keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Nosta kilpailukykysi uudelle tasolle

Kotimainen huipputiimimme suunnittelee kanssasi huomisen teknologiaa – asiakkaan innovaatiot, tarpeet ja tavoitteet edellä.

Referenssit

Asiakkaanamme on helppo olla, sillä asiakas on meillä aina ykkönen

Suunnittelupalvelut

Suunnittelu­palvelumme varmistavat tehokkaamman startin tuotannolle. Suunnitellaan yhdessä paras teknologinen kokonaisuus yrityksellesi alasta riippumatta.