Ura Caplanilla

Caplanille töihin? Ehdottomasti!

Tule mukaan kasvutarinaamme! Olemme kasvuyritys, jossa on vain ”yhden kerroksen” väkeä. Meillä pääset mukaan kiinnostaviin projekteihin – kehittymään ja kehittämään yhdessä kanssamme.

 

Asiakaskuntamme on laaja ja edustaa monipuolisesti eri teollisuuden aloja pääosin kotimaan markkinoilla. Takaammekin Sinulle moninaisia, mielenkiintoisia työtehtäviä, sekä mahtavan tiimin. Haluamme olla asiakkaillemme paras yhteistyökumppani ja työntekijöillemme paras työnantaja!

Caplanin tapa toimia

Meillä on aivan oma, juuri meidän toimintaamme ja asiakkaitamme varten kehitetty toimintatapa – suoraviivainen, tehokas, mutta silti joustava. Yhdessä sähköisen toimintaympäristömme kanssa, se auttaa meitä keskittymään olennaiseen. Lisäksi teemme toimintamme järjestelmällistä, sisäistä tuotekehitystä, jotta voimme toimia organisoinnin edelläkävijänä myös tulevaisuudessa.

Caplanille töihin
Caplanilla on positiivinen ja rento, mutta myös todella osaava ja ammattitaitoinen tiimi, jossa on mukava työskennellä.”
Caplanilla panostetaan osaamiseen, joten jokaisella on hyvät edellytykset edelleen kehittää ja lisätä omaa osaamistaan.”
Tehtävät ovat olleet monipuolisia ja mielenkiintoisia. Alan uusimmat työkalut helpottavat ja tehostavat työskentelyä.”

Ismo Rajala, insinööri
Caplanin tiimissä vuodesta 2016

Avoimet työpaikat

Mekaniikkasuunnittelija ja nuorempi mekaniikkasuunnittelija

Etsimme suunnittelijoita teollisuuden koneiden ja laitteiden suunnitteluun. Työ edellyttää 3D-mallinnusosaamista ja prosessiteollisuuden tuntemusta. Tarjoamme hyvän työympäristön ja kehitysmahdollisuuksia. Hakemukset 14.5.2024 mennessä.
16.4.2024

Pääsuunnittelija – Sähköautomaatio

Haemme kokenutta pääsuunnittelijaa sähkösuunnittelutiimiimme. Tehtävässä pääset toteuttamaan projektiluonteisia suunnittelukokonaisuuksia sekä suunnittelijana että tiimisi toimintaa tukien. Hakemukset 14.5.2024 mennessä.
20.2.2024

Seuraa meitä somessa

Referenssit

Asiakkaanamme on helppo olla,

sillä asiakas on meillä

aina ykkönen

Caplan Oy

Olemme automaation
ja mekaniikan asiantuntija
Seinäjoelta