Paras suunnittelupalvelu teollisuuteen

Suunnittelumme lähtökohtana on aina asiakas. Palvelumme tavoitteena on parantaa asiakkaidemme tuotteita paremman asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi sekä toiminnan kannattavuuden kohottamiseksi. Testaamme, optimoimme ja kehitämme kokonaisuutena – olemme enemmän kuin insinööritoimisto.

Teknologinen kokonaisuus

Tehokkaampi startti tuotannolle

Tarjoamme teknologisen kokonaisuuden aina asiakaskohtaisesti muotoiltuna palvelutuotteista, joista voidaan koostaa yhdessä tai yksittäin kulloiseenkin tarpeeseen sopiva ratkaisu.

icon-saasta-suunnitteluaikaa-ja-resursseja

Säästä suunnitteluaikaa ja -resursseja

icon-nopeuta-tuotantoa

Nopeuta tuotantoa ja vähennä tuotantovirheitä

icon-tee-tuotekehityksesta-tehokkaampaa

Ennakoi

icon-ennakoi

Tee tuotekehityksestä tehokkaampaa

icon-toimi-kestavasti

Toimi kestävästi

Palvelumme teollisuudelle

Olemme rehellinen ja monipuolinen kotimainen huippuosaaja, jolta löytyy kokemusta monilta eri toimialoilta. Asiakkaamme tarpeet ovat aina toimintamme keskiössä ja olemmekin saaneet kiitosta siitä, että löydämme aina oikeat ratkaisut haasteeseen kuin haasteeseen.

koneet-ja-laitteet

Konesuunnittelu, laitesuunnittelu ja laskenta

Koneiden ja laitteiden suunnittelu tarvitsee taakseen asiantuntemusta, yksityiskohtaista teknistä osaamista ja kokemusta, mutta myös kokonaisuuksien hallintaa. Suunnittelu lähtee meillä liikkeelle asiakkaiden tarpeista ja toiveista – ymmärrämme, että laitteet ja koneet ovat yksilöllisiä, mutta aina osa yrityksen laajempaa liiketoimintaa.

Suunnittelu- ja laskentapalvelumme on erinomainen apu erilaisten koneiden ja laitteiden suunnitteluun, oli kohteena sitten kuluttajahyödyke, investointihyödyke tai tuotannon apuväline. Tunnemme eri materiaalit, valmistusmenetelmät ja prosessit. Suunnittelijoiltamme saat tarvittavan asiantuntemuksen ja avun jo alkuvaiheessa. Näin itse tuotteen tai laitteen valmistaminen nopeutuu, prosessi tehostuu ja tuotantoonvieminen on joustavampaa. Laskentapalvelumme avulla varmistetaan, että tuote ja laite toimii oikealla tavalla ja kestää myös todellisessa käytössä.

Valttikorttinamme on pitkä kokemus erilaisten toimialojen parissa. Olemme toimineet pääsuunnittelijana sekä suunnittelutiimin jäsenenä projekteissa, joiden lopputuloksena on syntynyt maailmanluokan tuotteita, pienempiä tuotannon työkaluja – ja kaikkea siltä väliltä.

prosessiteollisuus

Prosessiteollisuuden suunnittelu- ja laskentapalvelut

Asiantuntijoillamme on pitkä ja monipuolinen kokemus prosessiteollisuuden laitteistojen suunnittelusta ja niihin liittyvien projektien toteuttamisesta. Ymmärrämme prosessiteollisuuden tarpeet ja muuttuvat vaatimukset muun muassa elintarvike-, paperi- ja sellu-, kaivos- sekä metalli- ja kemianteollisuudessa – muita prosessiteollisuuden sovelluskohteita unohtamatta.

Tarjoamme tehdasympäristöihin ja prosessiteollisuuteen kokonaisvaltaisia palveluita, joihin sisältyy muun muassa putkistojen, säiliöiden, painelaitteiden, siilojen, erilaisten materiaalin siirtojärjestelmien ja niihin liittyvien laitteiden suunnittelua sekä laskentaa. Mekaniikka- ja automaatiosuunnittelupalvelumme auttavat monipuolisesti sekä suunnittelussa, valmistuksessa että tuotantoonviemisessä. Laskentapalvelumme avulla varmistetaan, että suunnitellut koneet, laitteet ja prosessit toimivat myös käytännössä. Kokonaisuutena palvelut antavat asiakkaidemme omaan liiketoimintaan merkittävää lisäarvoa: yhdessä säästämme resursseja ja tehostamme prosesseja.

Asiantuntijamme voivat olla mukana projektissa osana yrityksen omaa tiimiä tai osallistua vain sovituilta osin. Paras lopputulos saadaan aikaan, kun asiantuntijamme ovat mukana jo prosessin alkuvaiheessa. Näin tuemme suunnittelu- ja laskentapalveluidemme avulla myös liiketoimintanne kokonaisuutta.

sähköverkot

Sähkönsiirron teräsrakenteet

Sähköverkot yhdistävät energiantuotantoa ja kulutusta. Luotettava sähköverkko takaa kestävät puitteet kehitykselle. Caplan Oy on asiantuntija sähkölinjojen ja sähköasemien teräsrakennesuunnittelussa.

Mitoitamme ja suunnittelemme rakenteet alan standardien sekä kohde- ja/tai asiakaskohtaisten toteutuseritelmien mukaisesti. Suunnittelupöydillämme syntyneitä tuotteita toimitetaan kotimaan lisäksi muihinkin pohjoismaisiin kohteisiin. Uudisrakentamisen ohella suunnittelemme myös korjauskohteet vaikkapa taajaan rakennetussa kaupunkiympäristössä.

Teknisen suunnittelun ja dokumentoinnin ohella hallitsemme myös projektien pääsuunnittelun. Autamme lisäksi asiakkaitamme tarjousvaiheen ja oston toiminnoissa automatisoimalla materiaalinhallinnan ja valmistelemalla täydelliset layout-suunnitelmat komponentteineen.

Caplan Oy asiantuntemus on käytössänne projektin valmistelusta sen loppuun saakka. Osaava kumppani on kannattava valinta.

Nosta kilpailukykysi uudelle tasolle

Kotimainen huipputiimimme suunnittelee kanssasi huomisen teknologiaa – asiakkaan innovaatiot, tarpeet ja tavoitteet edellä.

Referenssit

Asiakkaanamme on helppo olla, sillä asiakas on meillä aina ykkönen

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntija­palveluidemme avulla täydennät palvelusta juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden