Kopar Oy

Case: Siiloryhmän suunnittelu

Lähtökohdat ja tavoitteet

Jauhemaisten materiaalien säilytys tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti pitää prosessin käynnissä.

Kopar Oy - Siiloryhmän suunnittelu
Caplan Oy on tärkeä yhteistyökumppanimme. Yhteistyö on toimivaa, he tuntevat laitteemme ja antavat lisäarvoa suunnitteluun asiantuntemuksellaan. Tiedämme heiltä löytyvän projekteissa tarvittavaa osaamista.
Tilaamme Caplan Oy:lta mekaanisen suunnittelun palvelua. Hyvällä yhteistyöllä ja tarkkuudella saamme laadullista suunnittelua, jonka ansiosta asiakkaamme saa laadukkaita tuotteita. Olemme tyytyväisiä CAPLAN -laatuun ja yhteistyöhön. Asiantuntijuutta löytyy!

Jussi Niemensivu
Design Director
Kopar Oy

Tulokset

Siilojen rakenteet määritettiin Eurocode mukaisesti. Laskennan perusteella teimme siilojen ja liittyvien varusteiden , kuten hoitotasojen ja tikkaiden suunnittelun asiakkaan teknisen erittelyn mukaisesti. Rajapinnat muihin laitteistoihin varmistettiin layoutissa sijoittamalla siiloryhmän yhteyteen kuljettimet ja muut kriittiset laitteet. Suunnittelussa onnistuttiin huomioimaan asetetut tekniset vaatimukset ja valmistustekniset näkökohdat erinomaisesti. Oikein suunnitellut laitteistorajapinnat mahdollistivat yhteensopivuuden tehtaaseen asennuspaikalla.

 

Yhteistyössä: Kopar Oy

Caplanin rooli

  • jalustojen lujuuslaskenta
  • siilolaskenta
  • rakennesuunnittelu
  • instrumentointi.

Käytetyt palvelut

Segmentti

Kiinnostuitko?

Kehitetään kilpailukykysi uudelle tasolle.